TEAMWALLET.GR

Teamwallet.gr

Η ιδρυτική ομάδα του GR.SPORTS είναι και η ίδια λάτρης των σπορ. Μέσα από τις δικές μας δραστηριότητες σε αθλητικούς συλλόγους, γνωρίζουμε το πρόβλημα της χρηματοδότησης της προπόνησης με βάση τις επιδόσεις και των λειτουργιών του πρωταθλήματος ή της δουλειάς των συλλόγων γενικότερα.

Δεδομένου ότι τα απαραίτητα χρήματα μπορούν να συγκεντρωθούν μόνο σε περιορισμένο βαθμό από τα δικά του μέλη και τους πιθανούς χορηγούς, υπήρξε ένα κίνητρο να αναζητηθούν άλλες πηγές εισοδήματος για τους αθλητικούς συλλόγους. Οι γενικοί όροι ήταν σαφείς: καμία πρόσθετη επιβάρυνση για τα μέλη και τους οπαδούς. Έτσι προέκυψε η αρχή στην οποία βασίζεται το Team.Wallet

Κατά την εφαρμογή, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη διασφάλιση ότι οι δεσμευμένοι FANS μπορούν να βασίζονται στη μέγιστη διαφάνεια και συναποφασισμό. Ανυπομονούμε για κάθε είδους κριτική, καθώς θα μας βοηθήσει να συνεργαστούμε μαζί σας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογό σας.

Συνολική Κατασκευή
0%
Teamwallet Progress
Βάση Δεδομένων
0%
Γραφιστικά
0%
Συνγχρονισμός
0%
Team.Wallet Διαδικασία

 

1.) Αγορές στα συνεργαζόμενα καταστήματα
To teamwallet.gr συνεργάζεται με περισσότερα από 500 ηλεκτρονικά καταστήματα όπου και μπορείτε να ψωνίζετε κανονικά με την διαδικασία του Affiliate.

2.) Το μπόνους αγορών γεμίζει τα ταμεία του συλλόγου
Με την αγορά η προμήθεια του Affiliate (περίπου 2%) καταθέται στο ταμείο του συλλόγου.

3.) Εκταμίευση συλλόγου
Ο σύλλογος παρουσιάζει 3 προτάσεις για τον σκοπό τον χρημάτων και οι χρήστες με την διαδικασία της ψηφοφορίας επιλέγουν τη πρέπει να αγοραστεί για τον σύλλογο.

Συμμετοχή

Για να μπορέσετε να βοηθήσετε τον αθλητικό σας σύλλογο, θα πρέπει να εγγραφείτε και να γίνετε οπαδός του συλλόγου στο ταμείο του συλλόγου. Εάν ο σύλλογος δεν είναι ακόμα καταχωρημένος, μπορείτε να προτείνετε το κλαμπ και να γίνετε ο πρώτος που το καταχώρησε.

Team.Wallet

Κάθε σύλλογος είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει πρόσθετο εισόδημα μέσω των δικών του προσπαθειών στο μηνιαίο μπόνους ταμείου συλλόγου

Πληροφοριές

Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για συλλόγους ή φιλάθλους. Οι τιμές στα συνεργαζόμενα καταστήματα είναι ίδιες όπως συνήθως.